Om oss

Inge Lindseth er den som har introdusert fasteimiterende diett i Norge. Han er klinisk ernæringsfysiolog, og jobber til daglig på House of Health i Oslo. Inge møter du på første og siste dag av oppholdet. Han er som regel med på hele fasten på Opaker. Inge har skrevet boka Femdagers nullstilling, sammen med Susann.

Faglig ansvarlig.

Kjersti Rinde Omsted har bakgrunnen som bioingeniør, lang erfarring med mat/kosthold, matproduksjon, og er veileder i mestringsmedisin. Hun driver sammen med mannen sin gårdene Bjerke og Opaker Gård i Solør. Her drives det regenerativt jordbruk, og etter mange år med regenerering av økosystem inkluderer de nå også menneskene i regenereringen.

Kjersti vil også lære oss de tibetanske ritene under oppholdet. Hun tilbyr også enhetsterapi/mestringsmedisin under FID. Mestringsmedisin er en helhetlig tilnærming til helse som omfatter regulering av det autonome nervesystemet, trening, avspenning, ernæring og sansestimulering, arbeid med tanker og følelser og indre verdier. Grunnsyntesen er behandling av hele mennesket, -kropp, sinn, ånd via energi (energimedisin), og bygger på hjelp til selvhjelp.

Foto: Ida Bjørvik
Foto: Ida Bjørvik

Susann Stave har master i samfunnsernæring. Hun har holdt kurs i Fasteimiterende diett siden oktober 2021 og vært medforfatter på boka Femdagers nullstilling, sammen med Inge. Hun er som regel med på hele fasten på Opaker, og deler sin kunnskap om dagens matmiljø og hvordan vi kan navigere når vi handler mat.


Faglig ansvarlig.

Grethe Stave er gestaltveileder, motivator og kursholder. Hun har praktisert FID jevnlig i tre år, og hatt stor helsegevinst. Grethe er også en ivrig yogautøver, og gleder seg til å  møte dere på matta.